Hvalpelisten

Hvalpelisten

Her på hvalpelisten finder du info om kommende eller nuværende hvalpekuld, som vores medlemmer har valgt at oprette på hvalpelisten. 

Alle kuld på denne liste, lever som minimum op til DKK’s avlsrestriktioner for racen. De kuld der ydermere opfylder Dansk Bullmastiff Klubs avlsrestriktioner, vil få en Dansk Kennel Klub BASIS+ stambog.

Få dit kuld her

Du kan få dit kuld her på hvalpelisten ganske gratis.

Ved at anskaffe hund får man mange glæder, men man påtager sig også et stort ansvar, som rækker mange år ud i fremtiden. Vi mennesker stiller mange krav til hunden: Hvordan skal den være? Hvordan skal den se ud? Vi glemmer ofte det endnu vigtigere spørgsmål: Hvad har jeg/vi at tilbyde en hund? Hvor meget tid har vi til at foretage os noget sammen med hunden? Hvor meget tid har vi til at passe en langpelset hund? Hvor dygtige er vi til at træne og håndtere en krævende hund? Osv.

Hvert år bliver over 12.000 raske hunde aflivet i Danmark, fordi deres mennesker ikke længere kan eller vil beholde dem. Det er ofte hundenes adfærd, som volder problemer, og problemerne skyldes næsten altid, at ejeren ikke har tænkt sig ordentligt om, inden hunden blev anskaffet. En del af ejerne skulle slet ikke have haft hund, og andre skulle have haft en anden – som regel mindre krævende – hunderace. Ligesom Dansk Kennel Klub synes heller ikke vi, at man kan være bekendt at behandle hunde efter ”brug og smid væk” princippet og synes, at hundene fortjener, at vi mennesker tænker os lidt bedre om.

Hvis du er førstegangshundeejer eller hvis det er en del år siden, du sidst anskaffede hund, så invester en god ½ time i at se filmen ”Skal du have hund?”

Filmen giver masser af nyttige oplysninger om, hvad man skal tænke på før, under og efter anskaffelsen af en hund, så anskaffelsen kan blive begyndelsen på 10-15 års positivt samliv – både for dig og for hunden.

Den består af en hovedfilm på 35 minutter og bonus materialer inddelt i 6 kapitler på i alt 50 minutter. “Kend og forstå din hund”, “Racernes særpræg”, “Hvorfor er en stambog så vigtig”, “Hundens røgt og pleje”, “Sikkerhed og førstehjælp”, “Børn og hunde”

Log ind for at oprette kuld

Du skal være logget ind for at kunne udfylde formularen!

Når du benytter vores hvalpeliste

Det er gratis for medlemmer, at få deres kuld på hvalpelisten, såfremt hvalpene får Dansk Kennel Klub stamtavle og du som opdrætter har været medlem af Dansk Bullmastiff Klub i minimum 6 måneder.

Når du vælger at benytte hvalpelisten her på Dansk Bullmastiff Klubs hjemmeside, giver du samtidig samtykke til at melde alle hvalpekøbere, bosiddende i Danmark, ind i Dansk Bullmastiff Klub. Dette gøres til en fordelagtig opdrætter pris. 
Du forpligtiger du dig til at have indmeldt hvalpekøberne senest når hvalpene er 3 måneder gamle. 

KOMMER SNART