Hanhundelisten

Hanhundelisten

For at en hanhund kan indgå i avl, skal den opfylde nogle minimumskrav. På DKK’s hjemmeside kan du se hvilke alvskrav der er for den enkelte race. For bullmastiffen gør det sig gældende at den skal være HD fotograferet med resultatet A, B eller C og AD fotograferet med resultatet 0 eller 1. 

Ud over avlsrestriktionerne fra DKK, så har vi i Dansk Bullmastiff Klub en række avlsanbefalinger derudover. Hvis både hannen og tæven i en parring lever op til avlsrestriktionerne, vil hvalpene få en Basis+ stambog.

Alle hanhunde på listen her, lever som minimum op til DKK’s avlsrestriktioner. 

DKCH, DKJUCH, NOCH, SECH

Få Din Hanhund Her

123456-2022DK

HD: --

AD: --

OCD: --

Hjerte: --

Far: Stambogsnavn

Mor: Stambogsnavn

Få din hanhund her på hanhundelisten. Det koster kun 100kr om året, og han vil blive vist i vores klubblad DBK-Nyt som udkommer i digital version 2 gange årligt. Ud over de data du ser ovenfor, så er dette felt til at du kan lave en lille beskrivelse af din hanhund, så dem der ser ham her på listen ikke kun kan danne sig et indtryk af hans fysiske og sundhedsmæssige udtryk, men også kan læse en beskrivelse af ham.

Log ind for at oprette din hanhund

Du skal være logget ind for at kunne udfylde formularen!

For at benytte hanhundelsiten

Hanhunde med HD-status på A, B eller C og en AD-status på 0 eller 1 kan optages på “Hanhundelisten”. Alle medlemmer, der har været medlem af DBK i minimum 6 måneder, kan benytte denne mulighed såfremt deres hanhund opfylder disse krav.

Det koster 100 kr. pr. kalenderår, information omkring betalingen modtaget pr. e-mail når formularen er udfyldt.

Pladsen på “Hanhundelisten” skal fornyes senest den 31. december hvert år.

KOMMER SNART