20.02.19 Vil du have din hund på frimærket

Skal din hund på Postnords nye frimærke?

I en hyldest til danskernes bedste firbenede ven åbner PostNord og Dansk Kennel Klub nu op for, at DIN hund kan blive næste levende billede på en ny, officiel frimærkeserie.

Alt, hvad du skal gøre, er at beskrive, hvad der gør lige netop din hund noget ’særligt’ - hvorfor fortjener den at pryde et frimærke? Beskrivelsen skal du lægge op i tråden – sammen med et godt foto af din hund - PÅ POSTNORD I DANMARKS FACEBOOK-OPSLAG om konkurrencen her:
https://www.facebook.com/PostNordDK
 
Du kan også deltage ved at smide motivation og billede op på din egen instagramprofil under hashtagget #minhundpåfrimærke.

Måske har din hund udført en heltedåd, er god til at få ungerne ud en regnvåd søndag eller var anledning til, at du mødte din store kærlighed. Måske er den bare verdens mest nuttede hvalp - uanset hvad, vil vi gerne have den med i konkurrencen!

postdk

 

5 vindere af konkurrencen udvælges i samarbejde mellem PostNord og Dansk Kennel Klub.

Konkurrencen skydes i gang lørdag den 9. februar på Facebook og Instagram.

Vinderne får deres hunde portrætteret af en af landets bedste hundefotografer. De fem portrætter bliver omsat til nationale danske frimærker hver med en værdi af 10 kr., som udkommer 19. september 2019 i et oplag på 2 mio. stk.

Vinderne modtager desuden et unikt værk bestående af et forstørret frimærke med vinderhunden på, indrammet og signeret af fotografen samt 50 frimærker med den nye serie. Den samlede værdi af præmien kan ikke fastsættes, da det ikke er muligt at købe sig adgang til at komme på et frimærke!

Konkurrencen kører i ugerne 7, 8 og 9, og kan ses på postnord.dk/minhund

Læs konkurrencebetingelserne her: dkk.dk/om-dkk/organisation/min-hund-på-frimærke