22.09.20 VIGTIG info ang. årets sidste udstillinger

Kære alle
 
Efter statsministerens udmelding i fredags den 18. september 2020, afholdte bestyrelsen og udstillingsudvalget i går aftes telefonmøde for at drøfte situationen og har følgende meddelelse:
 
Vi følger naturligvis situationen vedr. Covid-19 nøje og vurdere hele tiden ud fra regeringens retningslinjer og anbefalinger, om det er muligt og forsvarligt at afholde de 2 planlagte udstillinger den 31. oktober og 28. november.
 
Vi håber selvfølgelig, vi kan afholde udstillingerne, med diverse forholdsregler og retningslinjer, men da vi ikke kan spå om hvad fremtiden bringer, må I være forberedte på nogle meget anderledes udstillinger og i værste fald eventuelle aflysninger.
 
Som meldingerne er pt. må specialklubberne gerne afholde udstillinger, såfremt de lever op til de gældende restriktioner, hvor et af hovedpunkterne er forsamlingsforbuddet på max. 50 personer, men tingene kan hurtig ændre sig.
 
I forhold til tilmelding til udstillingen i Aunslev, ændres første tilmelding til 4. oktober 2020.
 
Det er besluttet, at såfremt de 2 planlagte udstillinger bliver gennemført, vil vi på baggrund af de 4 afholdte udstillinger i 2020 kåre årets hunde på juleudstillingen, som vi plejer.
 
Skulle det ende med, at vi ikke får mulighed for at afholde en eller begge de planlagte udstillinger i efteråret, har vi besluttet, at der ikke kåres nogle årstitler i 2020 – det vil sige, at vi desværre ikke finder Årets han, Årets tæve, Årets veteran, Årets opdrætter og Årets avlshund.
 
Vi vil løbende opdatere Jer her på facebook og på vores hjemmeside.
 
Skulle I have spørgsmål mm. er I naturligvis velkommen til at kontakte bestyrelse eller udstillingsudvalg.
Vi håber på Jeres forståelse.
 
Pas godt på Jer selv, hinanden og Jeres 4-benede venner