Sundhedsundersøgelser

Som enhver specialklub bør gøre, arbejder Dansk Bullmastiff Klub naturligvis også for at forbedre sundheden på Bullmastiffen. Som et led heri er det af afgørende betydning, at du som ejer af racen, vil bidrage med dine erfaringer omkring lidelser og sygdomme, både for at vi kan identificere, hvad vores hunde lider af og desværre også nogle gange dør af. Hvor gammel bliver en Bullmastiff egentlig i gennemsnit? Er der lidelser som ses oftere end andre? Hvor slemt opleves de enkelte sygdomme for dig som ejer? Og endnu vigtigere, i hvilken grad forringer sygdommen hundens liv? Dette er spørgsmål som vi kun kan besvare, med hjælp fra hundens ejer og heldigvis er en stor del af de danske Bullmastiff-ejere villige til at yde den hjælp.

Det så vi blandt andet ved den seneste sundhedsundersøgelse, hvor vi havde en meget høj svarprocent. Undersøgelsen som klubben gennemførte, inkluderede svar fra alle Bullmastiff-ejere, både de som er medlem af DBK og de som ikke er. Eneste krav var at respondenten ejer eller har ejet en FCI-stambogført Bullmastiff.

I menuen til venstre kan du få mere viden om undersøgelsen Sundhed 2010 der beskrives ovenfor samt undersøgelsen fra 1996 der havde fokus på hudproblemer hos Bullmastiffen.

Joomla! fejlsøgningskonsol

Session

Profilinformation

Hukommelsesforbrug

Database forespørgsler