02.10.15 Deadline til DBK-nyt nr. 2, 2015

Indsend gerne stof til bladet!

Her på bladredaktionen har vi taget hul på arbejdet omkring ”DBK Nyt Nr. 2 2015”. Derfor vil vi minde Jer om at deadline for indsendelse af bidrag til bladet er primo november, og det kan sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Kontakt os endelig også hvis du har spørgsmål eller andet.

I skal endelig ikke tøve med at sende ind til bladet. Det kan fx være:

 

  • Tips til træning eller aktivering, som I har god erfaring med – der er jo ingen grund til at opfinde den dybe tallerken to gange.

  • Du er opdrætter og har i den forbindelse et rigtig godt tiltag, som du ønsker at dele med andre – opdrættere såvel som ikke opdrættere.

  • Du har fanget et billede af en rigtig sjov situation med din Bullmastiff og gerne vil dele både grinet og historien med os andre.

  • Du har været til et spændende foredrag/kursus og vil gerne dele dine tanker omkring emnet.

  • Flotte udstillingsresultater og deraf en artikel om turen og oplevelsen. Vi ligger jo selv kun resultater og billeder ind fra vores egne udstillinger i DBK. Og da det er svært for os at holde øje med alle de udstillinger I er på ect. i udlandet og de resultater I her opnår, så vil vi langt hellere at I kommer til os, frem for at der er nogen vi overser.

  • Er I en dag nogle stykker der samles til en hyggelig gåtur eller leg, så knips da lige et par billeder, skriv lidt tekst og del jeres hygge med os andre - eller har i planlagt en kommende tur i gerne vil "reklamere" for, så lav gerne en lille invitation til bladet.

En artikel behøver hverken at være meget lang eller fagligt velfunderet... men sådanne artikler er naturligvis også meget velkomne. Det vigtigste er at vi får et inspirerende og spændende blad, af medlemmer for medlemmer.