13.05.14 Udgivelsen af DBK-Nyt 2014 udskudt

Første nummer af DBK-Nyt 2014 udkommer senere end planlagt, da Bestyrelsen desværre har modtaget besked fra Bladredaktør og medlem af aktivitetsudvalget Rikke Astrup, om at hun desværre bliver nødt til at fratræde sine poster i Dansk Bullmastiff Klub.

Kicki Bjergvang har overtaget posten som Bladredaktør og vi vil derfor gerne give lidt arbejdsro til Kicki og Rikke, så tingene kan overdrages uden hast og jag.

Vores forventning er derfor, at første nummer af DBK-Nyt 2014 udkommer i slutningen af juni 2014. Stof til bladet sendes på samme måde som altid til Bladredaktøren og hold jer endelig ikke tilbage med input – bladet bliver, som vi medlemmer gør det til.

Bestyrelsen vil gerne takke Rikke Astrup for det kæmpe arbejde hun har lagt i Dansk Bullmastiff Klub gennem de sidste par år og samtidig byde et stort velkommen til Kicki som nu bliver en del af teamet bag Dansk Bullmastiff Klub.

Desuden en opfordring til alle, vi mangler altid frivillige hænder og skulle du sidde med lysten og tiden til klubarbejde, er du som altid velkommen til at kontakte bestyrelsen for en snak.