03.02.15 Medlemskab for 2015

Kære medlemmer

Tak for jeres medlemskab hos Dansk Bullmastiff Klub, vi værdsætter jeres interesse for racen og klubben.

I ved sikkert allerede, hvorfor det er en god idé, at være medlem af Dansk Bullmastiff Klub, så det vil vi ikke skrive så meget om her. Men som medlem er I med til at sikre vores eksistens som forening, så vi fortsat kan varetage arbejdet omkring vores race, med det formål at skabe interesse for typiske, fysisk og mentalt sunde Bullmastiffer. Derudover også at arrangere sociale oplevelser, hvor Bullmastiffen indgår som centralt element.

Hvis du ikke er medlem men kunne tænke dig at blive det, så klik her for at melde dig ind.

Forny medlemskab for 2015, senest den 10. februar 2015
Selvom alle medlemmer tidligere har fået en mail tilsendt, vil vi lige følge op og minde jer om at det nu er tid til at forny jeres medlemskab, så I også i 2015 kan nyde godt af de muligheder, I har som medlem af Dansk Bullmastiff Klub.

Kontingentet skal være fornyet og betalt senest den 10. februar 2015, hvis I ønsker at bevare jeres stemmeret ved generalforsamlingen. Er kontingentet ikke betalt inden 10. marts 2015, betragter vi jeres medlemskab som ophørt.

Hvordan fornyer man sit medlemskab?
1. Log ind på medlemssiderne (Log ind findes oppe i højre hjørne her på siden)
2. Når I er logget ind, klikker I på "Kontingenter" i menuen til venstre.
3. Klik på dit medlemskabet i oversigten (der står enten Parmedlemskab eller Enkeltmedlemskab)
4. Klik på "Forny før udløb" der står ud for teksten Aktiv
Derefter følger du anvisningerne.

Hvis I har spørgsmål er I velkommen til at kontakte vores medlemsansvarlig på e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 20 27 09 28 (efter kl. 18).

Hvis I ikke ønsker at forny jeres medlemskab er I velkommen til at begrunde jeres valg, ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. På den måde kan I være med til at sørge for, at vi får viden om de ting vi kan gøre anderledes eller bedre i fremtiden.

På vegne af Bestyrelsen
Med venlig hilsen

Gitte Andersen
Kasserer
Dansk Bullmastiff Klub