14.05.14 Resultat af afstemning

Den 30. april 2014 afsluttede vi den vejledende afstemning om de Racespecifikke etiske anbefalinger for avl, og på medlemssiderne kan du se svarprocenten på de enkelte anbefalinger.

Vi vil gerne takke alle de medlemmer som gav sig tid til at stemme og samtidig takke for alle de konstrutive kommentarer og gode idéer.

Nederst på siden om Avl & Sundhed kan du se de nye Racespecifikke etiske anbefalinger for avl.

28.04.14 Husk afstemningen om de etiske anbefalinger

Husk at sidste dag for at kunne stemme på, hvilke anbefalinger der skal indgå i de Racespecifikke etiske anbefalinger for avl, er onsdag den 30. april 2014. Klubbens medlemmer kan læse mere om anbefalingerne samt deltage i afstemningen på medlemssiderne

Log ind på medlemssiderne her >>

Anbefalingerne træder i kraft hurtigst muligt efter afstemningen er afsluttet, dog senest den 15. maj 2014.

07.04.14 Racespecifikke etiske anbefalinger for avl

Vejledende afstemning om Racespecifikke etiske anbefalinger for avl.

Avl- og sundhedsudvalget har nu udarbejdet forslag til klubbens Racespecifikke etiske anbefalinger for avl. Klubbens medlemmer kan læse mere om anbefalingerne samt deltage i afstemningen på medlemssiderne. Sidste dag for afstemning er onsdag d. 30. april 2014.

Log ind på medlemssiderne her >>

 

05.11.12 ASU måske noget for dig?

ASU, som er en forkortelse af Avls- og Sundhedsudvalg søger flere friske kræfter til at gøre en frivillig indsats sammen med os.

Bullmastiffejere (og hundeejere generelt) ønsker sig først og fremmest en fysisk og mentalt sund hund, der lever længe. Man kan arbejde med sundhedsproblemstillinger på flere måder; man kan vente, til det er gået galt og forsøge at samle stumperne op i kampen mod sygdom… eller man kan forsøge at forebygge. ASU har de seneste år i stigende grad sat fokus på den forebyggende indsats for sundheden.

Hvis dette kunne have din interesse eller du ønsker yderligere information om ASU, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

På kontaktsiden, under fanebladet ”Beskrivelse” kan du også læse mere hvad ASU’s arbejde består af. Vil du være med til at gøre en forskel?

08.08.11 Resultat af Sundhedsundersøgelse 2010

Den 12. juli 2011 afsluttede vi sundhedsundersøgelsen, med en flot besvarelse på 194. I undersøgelsen har vi berørt primært sundhed, men der var også nogle enkelte spørgsmål vedrørende hundenes mentalitet.

Undersøgelse blev mulig at gennemføre, med hjælp fra de økonomiske midler der blev rejst i forbindelse med lotteriet på Dansk Bullmastiff Klub's World Specialty Show 2010.

Et kæmpe tak skal lyde til alle som deltog i undersøgelsen, vi glæder os over, at I også gerne vil være med til at arbejde FOR racen.

Læs mere …

01.08.11 ASU byder velkommen

Avls- & Sundhedsudvalget vil gerne byde velkommen til vores lille del på DBK's site. Her på ASU's nyhedsside vil vi løbende informerer om relevante tiltag eller status på igangværende projekter. Der sker hele tiden noget i ASU, og der naturligvis fordi vi er en meget vigtig del i arbejdet for og omkring racen. Seneste projekt var den store sundhedsundersøgelse og i den forbindelse skal lyde et stort tak til alle der støttede op om projektet, ved at deltage med erfaringer og besvarelser på deres hunde. Resultatet vil blive offentliggjort om kort tid, så følg med i nyheder fra ASU.

ASU kan kontaktes direkte via vores kontaktside her >>

25.03.11 Sundhedsundersøgelse 2. lodtrækning

Her er vinderne fra anden lodtrækning:
- Anette Abildgaard har vundet et "Gavekort til Østrand" sponsoreret af Kennel Boulevard of Fame
- Helle Riise Johnsen har vundet en "kurv med lidt af hvert til to- og firbenede" sponsoreret af Kennel Ace Of Beton
- Karina Roulund har vundet et "Gavekort til Maxizoo" sponsoreret af Kennel Brave Basils

Læs mere …

15.02.11 Sundhedsundersøgelse 1. lodtrækning

Her er vinderne fra første lodtrækning:
- Line Kallmayer Bach har vundet en "Greenfields aloe vera shampoo" sponsoreret af Big Bullies
- Mai-Britt Lynge Mohr har vundet en "Tug-N-Toss bold" sponsoreret af Big Bullies
- Finn Stigsen har vundet en "Eco bed" sponsoreret af Big Bullies
- Helle Hansen har vundet en "Underulds trimmer" sponsoreret af Big Bullies

Vinderne har fået direkte besked. Hvis du endnu ikke har deltaget i sundhedsundersøgelsen 2010 har du muligheden indtil den 20. marts 2011, der udtrækkes flere vindere den 25. marts 2011.

Joomla! fejlsøgningskonsol

Session

Profilinformation

Hukommelsesforbrug

Database forespørgsler