22.01.19 Vind et års medlemsskab

Kære medlemmer af DBK
 
Vi gentager succesen fra de sidste par år og håber der kommer endnu flere input fra jer til DBK-Nyt, så derfor er det igen tid til en lille konkurrence for vores medlemmer.
 
Vores bladredaktører og vores webredaktør efterlyser altid billeder af jeres dejlige hunde fra jeres hverdag til "Månedens billede" og også gerne en god / sød / informativ / hyggelig historie til bladet.
Så for at få flere billeder og især flere historier her i 2019, har vi besluttet at gentage konkurrencen fra de seneste par år.
 
Alle, som er medlemmer af DBK den 11. marts 2019 eller som bliver indmeldt i løbet af 2019 og som indsender billeder eller en historie senest den 20. november 2019 til vores blad eller hjemmeside, deltager i lodtrækningen om en enkeltmedlemskab for 2020.
 
Billeder oploades via hjemmesiden --> Gallerier --> Indsend til "Månedens billede"
 
Historier skal sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
Alle som indsender et billede får et lod i puljen vedr. billeder og alle som indsender en historie får et lod i puljen vedr. historier – i begge kategorier trækkes vinderen på juleudstillingen.
Vinderen får også direkte besked.