03.06.19 Pointlister opdateret

Så er pointlisterne opdaterede til og med DBK's klub udstillinger i Vildbjerg og kan ses her: Årets Bullmastiff 2019, Årets opdrætter 2019, Årets Avlshund 2019 og Årets Veteran 2019.

Udstillingsresultater og dommerkritikker fra Vildbjerg kan ses her >>

BIR og BIM billeder fra Vildbjerg finder du her >>

Galleriet vil blive opdateret senere med stemningsbilleder fra dagen.

Herunder søndagens BIR & BIM veteran.
TV: Librrani's Framework Fresco (9 år/søn) / TH: Bullgrin's Here Is Trouble (11 år/mor)
Veteran

27.03.19 Pointlister opdateret

Så er pointlisterne opdaterede til og med DBK's klub udstilling i Aunslev og kan ses her: Årets Bullmastiff 2019, Årets opdrætter 2019, Årets Avlshund 2019 og Årets Veteran 2019.

Udstillingsresultater og dommerkritikker fra Aunslev kan ses her >>

BIR og BIM billedet fra Aunslev finder du her >>

Galleriet vil blive opdateret senere med stemningsbilleder fra dagen.

03.03.19 Invitation til Bullmastiff World Cup 2019

Den 7. og 8. september afholdes der Bullmastiff World Cup i Frankrig.
1 weekend med 2 shows og 2 x CAC.

Se hele invitationen her

01.03.19 Ny adresse for årets forårsgåtur

Vi nærmer os også dato for klubbens gåtur.

Det er lørdag d. 9. marts kl. 11, for begge steder.
Den afholdes igen i år 2 stedet i landet, på Sjælland mødes I som tidligere år i Hedeland.

Team Fyn/Jylland har fundet nyt sted i år, vi mødes lidt uden for Gl. Ry, nedenunder vedhæftes et kort fra Brugsen til lokationen, hvor vi mødes.
Efter turen har vi været så heldige, at Annette på “Det lille røgeri” har lukket dørene op og vil lave kaffe og kage for kr. 20,00 pr. snude, der vil også være mulighed for at bestille frokost på stedet (www.detlillerogeri.dk)
Af samme årsag har vi brug for en forhånds tilkendegivelse, om man tænker at dukke op i Gl. Ry.
Tilmeldingen er ikke bindende og alle er naturligvis velkommen.

Skriv gerne i tråden på vores Facebook side eller en sms til Rikke, hvor mange i regner med at dukke op fra hver familie.

Vi håber at se mange både på Sjælland og i Jylland.

Kontaktperson vedr. Sjællandsturen rettes til Karina Kettner på tlf.: 6085 8737

Kontaktperson vedr. Fyn/Jyllandsturen rettes til Rikke Andersen på tlf.: 5125 1271

20.02.19 Vil du have din hund på frimærket

Skal din hund på Postnords nye frimærke?

I en hyldest til danskernes bedste firbenede ven åbner PostNord og Dansk Kennel Klub nu op for, at DIN hund kan blive næste levende billede på en ny, officiel frimærkeserie.

Alt, hvad du skal gøre, er at beskrive, hvad der gør lige netop din hund noget ’særligt’ - hvorfor fortjener den at pryde et frimærke? Beskrivelsen skal du lægge op i tråden – sammen med et godt foto af din hund - PÅ POSTNORD I DANMARKS FACEBOOK-OPSLAG om konkurrencen her:
https://www.facebook.com/PostNordDK
 
Du kan også deltage ved at smide motivation og billede op på din egen instagramprofil under hashtagget #minhundpåfrimærke.

Måske har din hund udført en heltedåd, er god til at få ungerne ud en regnvåd søndag eller var anledning til, at du mødte din store kærlighed. Måske er den bare verdens mest nuttede hvalp - uanset hvad, vil vi gerne have den med i konkurrencen!

postdk

 

5 vindere af konkurrencen udvælges i samarbejde mellem PostNord og Dansk Kennel Klub.

Konkurrencen skydes i gang lørdag den 9. februar på Facebook og Instagram.

Vinderne får deres hunde portrætteret af en af landets bedste hundefotografer. De fem portrætter bliver omsat til nationale danske frimærker hver med en værdi af 10 kr., som udkommer 19. september 2019 i et oplag på 2 mio. stk.

Vinderne modtager desuden et unikt værk bestående af et forstørret frimærke med vinderhunden på, indrammet og signeret af fotografen samt 50 frimærker med den nye serie. Den samlede værdi af præmien kan ikke fastsættes, da det ikke er muligt at købe sig adgang til at komme på et frimærke!

Konkurrencen kører i ugerne 7, 8 og 9, og kan ses på postnord.dk/minhund

Læs konkurrencebetingelserne her: dkk.dk/om-dkk/organisation/min-hund-på-frimærke

12.02.19 Pointlister opdateret

Så er udstillingsåret skudt igang med DKK's første udstilling i Fredericia
Det betyder at de nye pointlister for 2019 nu er online og opdaterede med de første point fra Fredericia, resultater kan ses her: Årets Bullmastiff 2019, Årets opdrætter 2019, Årets Avlshund 2019 og Årets Veteran 2019.

Udstillingsresultater og dommerkritikker fra Fredericia kan ses her >>

BIR og BIM billedet fra Fredericia finder du her >>

22.01.19 Vind et års medlemsskab

Kære medlemmer af DBK
 
Vi gentager succesen fra de sidste par år og håber der kommer endnu flere input fra jer til DBK-Nyt, så derfor er det igen tid til en lille konkurrence for vores medlemmer.
 
Vores bladredaktører og vores webredaktør efterlyser altid billeder af jeres dejlige hunde fra jeres hverdag til "Månedens billede" og også gerne en god / sød / informativ / hyggelig historie til bladet.
Så for at få flere billeder og især flere historier her i 2019, har vi besluttet at gentage konkurrencen fra de seneste par år.
 
Alle, som er medlemmer af DBK den 11. marts 2019 eller som bliver indmeldt i løbet af 2019 og som indsender billeder eller en historie senest den 20. november 2019 til vores blad eller hjemmeside, deltager i lodtrækningen om en enkeltmedlemskab for 2020.
 
Billeder oploades via hjemmesiden --> Gallerier --> Indsend til "Månedens billede"
 
Historier skal sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
Alle som indsender et billede får et lod i puljen vedr. billeder og alle som indsender en historie får et lod i puljen vedr. historier – i begge kategorier trækkes vinderen på juleudstillingen.
Vinderen får også direkte besked.