Hundens dag i Tivoli

Hvert år byder Tivoli i København, Tivoli Friheden i Århus og Dansk Kennel Klub velkommen til "HUNDENS DAG I TIVOLI". Det officielle program består bl.a. af en raceparade der vandre ned igennem de smukke omgivelser i parkerne og alle flinke hunde er velkomne til at gå med i paraden. I aktivitsoversigten kan du finde information om tid og sted.

Se billeder fra Hundens Dag i Tivoli...

En deltager beretter fra "Hundens dag i Tivoli 2010" i København:

"Der var tre Bullmastiffer i raceparaden og vi sørgede selvfølgelig for at gå lige foran boxerne, så vi kunne få den 'ged (vi alle sammen kender) barberet'... >>aaarj er det ikke en boxer<<, >>det var da en stor boxer<< osv... Så nu skulle ingen i Tivoli være i tvivl om at Bullmastiffen IKKE bare er en stor Boxer. Dog var der en lille Boxer-hvalp der ville ønske at den var en Bullmastiff, den kørte konstant dens flexline HELT ud så den kunne gå imellem vores tre Bullmastiffer. Dens ejer var sikker på at det var fordi den synes, at det var lidt mere cool at være Bullmastiff end Boxer... og det måtte vi jo bare give hvalpen ret i.

Da vi havde gået raceparade var vi rundt og hilse på så mange hunde vi overhovedet kunne og endte tilsidst på restaurant hvor vi fik den lækreste pariserbøf og hundene (en Amerikansk Akita han, to Bullmastiff hanner og en Bullmastiff tæve) fyldte da også godt; både under bordet, ved siden af bordet og hmmmmm et par gange PÅ bordet!!! Ved bordene rundt om os sad hunde i mange varianter og deres ejere... og lige præcis den dag var der altså ingen reklamationsret for hår i maden."

Billede fra raceparaden i København 2010:
Bullmastiffer i racaparaden 2010

Joomla! fejlsøgningskonsol

Session

Profilinformation

Hukommelsesforbrug

Database forespørgsler