29.10.12 Ændring af DBK-Nyt udgivelser

Dette betyder at fremtidige udgivelser kommer til at ligge primo: april, august og december. Ligeledes er deadline for indsendelse af stof til klubbladet også ændret og ligger derfor medio: marts, juli og november.

Denne ændring betyder at 2. udgave af DBK-nyt i 2012 vil udkomme primo december i stedet for oktober, som oprindeligt planlagt.

Vi søger stof til bladet

For os er det vigtigt, at klubbens medlemsblad er skrevet af medlemmerne, til medlemmerne og derfor har vi brug for jeres bidrag til at gøre bladet levende og interessant. Har du haft nogle sjove oplevelser med din Bullmastiff, du kunne have lyst til at dele med os, må du meget gerne sende det bladredaktøren.

Det kan både være små sjove hverdagssituationer, udstillinger, arrangementer og oplevelser, du har haft sammen med din Bullmastiff eller tips og anbefalinger til andre Bullmastiff ejere – også gerne med et billede til. Hvis du falder over en relevant artikel til bladet, vil jeg også meget gerne høre om den.

Alt modtages med kyshånd, men helt specifikt søger jeg artikler om: Hundens Dag i Tivoli (København), den nationale udstilling i Århus d. 25. august, DBK’s udstilling i Odsherred d. 1. september og den kommende internationale udstilling i Herning d. 3.-4. november.

DBK-nyt 2. udgaveHusk at bidrage til konkurrencen "månedens billede"... så kommer dit billede med i udvælgelsen om at komme på forsiden af næste DBK-nyt.

 

Vil du have en julehilsen eller en annonce i bladet?
I den kommende decemberudgivelse af DBK-Nyt har du mulighed for at sende en julehilsen til alle klubbens medlemmer. Men det kunne også være at du kunne have lyst til at indrykke en annonce for din kennel eller virksomhed. Priserne kan ses nedenfor, og annoncen/julehilsenen skal være redaktøren i hænde senest medio november 2012.

Annonce hel side for 1 indrykning 200,00 kr.
Annonce hel side for 4 indrykninger 500,00 kr.
Annonce ½ side for 1 indrykning 125,00 kr.
Annonce ½ side for 4 indrykninger 300,00 kr.
Avls- og hvalpeannoncer, 1/4 side, 1 indrykning 20,00 kr.
Julehilsen hel side 50,00 kr.