08.07.20 DBK-nyt nr. 1 2020 er udkommet

dbknyt 1 2020

Så kan vi glædeligt fortælle vores medlemmer, at klubbens første medlemsblad for 2020 netop er sendt ud på jeres e-mail. Versionen på mailen er en telefon-venlig udgave, da opløsningen er let nedsat for at kunne sendes via e-mail.
Bladet er også at finde i både PC og print-udgave inde på klubbens medlemssider, begge udgaver i en højere opløsning end den på mailen.
Printudgaven af bladet er opsat således, at den kan printes ud og foldes som et rigtige blad.

Håber i vil nyde et lidt anderledes blad, med masser af billeder og historier fra vores medlemmer, og så glæder vi os til et forhåbentligt mere normalt efterår, og til vi på bladredaktionen skal igang med næste blad, hvortil vi har deadline primo november 2020.

HUSK også endelig at sende billeder ind til månedens hund, så kan det være din hund der kommer på forsiden af næste blad, og meget gerne nogle historier også, vi bliver så glade hver gang vi modtager noget nyt til bladet.

Rigtig god læsning!

20.12.19 DBK-nyt nr. 2 2019 er udkommet

forsiden2

Så kan vi glædeligt fortælle vores medlemmer, at klubbens andet medlemsblad for 2019 nu er på vej til Jer via e-mail. Versionen på mailen er en telefon-venlig udgave, da opløsningen er let nedsat for at kunne sendes via e-mail.
Bladet er også at finde i både PC og print-udgave inde på klubbens medlemssider, begge udgaver i en højere opløsning end den på mailen.
Printudgaven af bladet er opsat således, at den kan printes ud og foldes som et rigtige blad.

Vi glæder os allerede på bladredaktionen til at lave næste blad, hvortil vi har deadline start juni 2020.

 

HUSK også at sende billeder ind til månedens hund, så kan det være din hund der kommer på forsiden af næste blad.

Rigtig god læsning!

06.07.19 DBK-nyt nr. 1 2019 er udkommet

forsiden

Så kan vi glædeligt fortælle vores medlemmer, at klubbens første medlemsblad for 2019 nu er på vej til Jer via e-mail. Versionen på mailen er en telefon-venlig udgave, da opløsningen er let nedsat for at kunne sendes via e-mail.
Bladet er også at finde i både PC og print-udgave inde på klubbens medlemssider, begge udgaver i en højere opløsning end den på mailen.
Printudgaven af bladet er opsat således, at den kan printes ud og foldes som et rigtige blad.

Vi glæder os allerede på bladredaktionen til at lave næste blad, hvortil vi har deadline primo november 2019.

 

HUSK også endelig at sende billeder ind til månedens hund, så kan det være din hund der kommer på forsiden af næste blad.

Rigtig god læsning!

19.07.18 DBK-nyt nr. 1 2018 er udkommet

teaser

Vi er glade for at kunne fortælle vores medlemmer, at klubbens første medlemsblad for 2018 nu er udkommet. Bladet er i skrivende stund på vej til din e-mail, og bladet er også at finde i både PC og print-udgave inde på klubbens medlemssider. Printudgaven af bladet er opsat således, at den kan printes ud og foldes som vores tidligere trykte udgaver af bladet.

Vi glæder os allerede på bladredaktionen til at lave næste blad, hvortil vi har deadline ultimo november 2018.

God læsning!

28.12.17 DBK-nyt nr. 2 2017 er udkommet

dbknyt 2 2017

Vi er glade for at kunne fortælle vores medlemmer, at klubbens andet medlemsblad for 2017 nu er udkommet. Bladet er i skrivende stund på vej til din e-mail, og bladet er også at finde i både PC og print-udgave inde på klubbens medlemssider. Printudgaven af bladet er opsat således, at den kan printes ud og foldes som vores tidligere trykte udgaver af bladet.

Vi glæder os allerede på bladredaktionen til at lave næste blad, hvortil vi har deadline medio juni 2018.

God læsning!

19.07.17 DBK-nyt nr. 1 2017 er udkommet

dbknyt 1 2017

Vi er glade for at kunne fortælle vores medlemmer, at klubbens første medlemsblad for 2017 nu er udkommet. Bladet er i skrivende stund på vej til din e-mail, og bladet er også at finde i både PC og print-udgave inde på klubbens medlemssider. Printudgaven af bladet er opsat således, at den kan printes ud og foldes som vores tidligere trykte udgaver af bladet.

Vi glæder os allerede på bladredaktionen til at lave næste blad, hvortil vi har deadline medio november 2017.

God læsning!

05.06.17 Deadline DBK-Nyt

Efter en fantastisk og hyggelig udstilling i Vildbjerg vil vi her på bladredaktionen tage hul på næste opgave, nemlig årets første udgave af DBK-Nyt...
Dertil ville det være fantastisk hvis nogen af jer havde en god, sød, sjov, hyggelig eller informationsrig historie i ville dele med os - deadline for indsendelse af materiale er medio juni... (søndag d. 18. juni)

Materiale bedes sendes til Bladredaktionen

Læs mere …

19.12.16 DBK-nyt nr. 2 2016 er udkommet

dbknyt 2 2016

Vi er glade for at kunne fortælle vores medlemmer, at klubbens andet medlemsblad for 2016 nu er udkommet. Bladet er i skrivende stund på vej til din e-mail, og bladet er også at finde i både PC og print-udgave inde på klubbens medlemssider. Printudgaven af bladet er opsat således, at den kan printes ud og foldes som vores tidligere trykte udgaver af bladet.

Vi glæder os allerede på bladredaktionen til at lave næste blad, hvortil vi har deadline medio juni 2017.

God læsning!

06.11.16 Deadline til DBK-nyt nr. 2, 2016

Indsend gerne stof til bladet!

Her på bladredaktionen tager vi nu hul på arbejdet omkring ”DBK Nyt Nr. 2 2016”. Derfor vil vi minde Jer om at deadline for indsendelse af bidrag til bladet er ultimo november, og det kan sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Kontakt os endelig også hvis du har spørgsmål eller andet.

I skal endelig ikke tøve med at sende ind til bladet. Det kan fx være:

Læs mere …

16.07.16 DBK-nyt nr. 1 2016 er udkommet

dbk nyt 1 2016

Vi er glade for at kunne fortælle vores medlemmer, at klubbens første medlemsblad for 2016 nu er udkommet. Alle medlemmer skulle meget gerne have modtaget en maill, med direkte link til PC-udgaven, som er er opsat således at den er nem at læse direkte på computeren, tablet eller mobilen.

Inde på klubbens medlemssider kan du også finde en printudgave af bladet, som er opsat således, at den kan printes ud og foldes som vores tidligere trykte udgaver af bladet.

Vi glæder os allerede på bladredaktionen til at lave næste blad, hvor vi håber at modtage lidt stof fra vores medlemmer, deadline til dette er primo november 2016.

God læsning!