29.03.21 AFLYSNING AF FORÅRSGÅTUR

AFLYSNING AF FORÅRSGÅTUR 10. April 2021

Bestyrelsen og alle udvalg i Dansk Bullmastiff Klub følger naturligvis stadig udviklingen vedr. Covid-19 tæt og følger regeringens anbefalinger, tiltag og påbud samt Dansk Kennel Klubs tiltag og anbefalinger.
På baggrund af de nuværende restriktioner, må vi desværre meddele, at forårsgåturerne 10. april hermed aflyses.
Vi glæder os til, vi alle kommer på den anden side og igen må ses også til sociale arrangementer.

Indtil da pas godt på jer selv, hinanden og jeres 4-benede.

Bestyrelsen og aktivitetsudvalget i DBK

04.04.19 Fællesspisning i Vildbjerg

VildbjergTraditionen tro, har Dansk Bullmastiff Klub i forbindelse med dobbeltudstillingen i Vildbjerg den 1. og 2. juni 2019, arrangeret fællesspisning lørdag aften, efterfulgt af den altid festlige auktion. Endvidere vil der som tidligere også være mulighed for at bestille frokost både lørdag og søndag, men det er vigtigt at du/I bestiller maden i forvejen!

Absolut sidste tilmeldingsfrist er d. 10. maj.

Læs mere …

14.04.18 Fællesspisning i Vildbjerg

Auktion4Traditionen tro, har Dansk Bullmastiff Klub i forbindelse med dobbeltudstillingen i Vildbjerg den 2. og 3. juni 2018, arrangeret fællesspisning lørdag aften, efterfulgt af den altid festlige auktion. Endvidere vil der som tidligere også være mulighed for at bestille frokost både lørdag og søndag, men det er vigtigt at du/I bestiller maden i forvejen!

Læs mere …

23.09.17 Invitation til julefrokost

Traditionen tro inviterer Aktivitetsudvalget igen i år til årets julefrokost i DBK.

Julefrokosten vil blive afholdt i Herlufmagle Hallen efter Juleudstillingen den 25. november og ALLE er meget velkomne, uanset om I har knoklet hele dagen på udstillingen eller bare gerne vil mødes, når der skal hygges og spises god mad.

Sidste frist for tilmelding er lørdag d. 11. november!!
Hvis du kun ønsker at deltage i Julefrokosten, kan vi opfordre dig til at komme lidt tid før den starter, så du kan opleve den spændende afslutning, hvor dagens bedste hund skal findes. Efter udstillingen skal også Årets bedste hanner, tæver, veteran, avlshund og opdrætter hyldes!
 
Vi håber på et talstærkt fremmøde!
 
Klubben vil i år gerne give et tilskud til medlemmer - se mere om pris og tilmelding her....

11.04.17 Fællesspisning i Vildbjerg

Auktion4Traditionen tro, har Dansk Bullmastiff Klub i forbindelse med dobbeltudstillingen i Vildbjerg den 3. og 4. juni 2017, arrangeret fællesspisning lørdag aften, efterfulgt af den altid festlige auktion. Endvidere vil der som tidligere også være mulighed for at bestille aftensmad til for dem der allerede kommer fredag, og lækker frokost både lørdag og søndag, men det er vigtigt at du/I bestiller maden i forvejen!

Læs mere …

12.02.17 Fællesspisning i Aunslev

Vi gentager succesen fra sidste år, og inviterer igen til fællesspisning i Aunslevhallen i forbindelse med årets første klubudstilling.

 

Der vil være morgenbuffet til 45kr med morgenbrød, pålæg, juice, kaffe og the

og frokostbuffet til 85kr, hvor menuen endnu ikke er helt fastlagt, men foreløbig tanke er,
æg / rejer, hotwings, Kartoffelsalat med noget kød til, salat & brød.

 

Madbilletterne kan købes via begivenheden i aktivitetskalenderen frem til d. 11 marts.

Du finder den her -->

26.10.16 Invitation til julefrokost

Vi kan vidst godt kalde det en fast tradition, når Aktivitetsudvalget igen i år inviterer til årets julefrokost i DBK.

Julefrokosten vil blive afholdt i Herlufmagle Hallen efter Juleudstillingen den 26. november og ALLE er meget velkomne, uanset om I har knoklet hele dagen på udstillingen eller bare gerne vil mødes, når der skal hygges og spises god mad.

Sidste frist for tilmelding er lørdag d. 12. november!!
Hvis du kun ønsker at deltage i Julefrokosten, kan vi opfordre dig til at komme lidt tid før den starter, så du kan opleve den spændende afslutning, hvor dagens bedste hund skal findes. Efter udstillingen skal også Årets bedste hanner, tæver, veteran, avlshund og opdrætter hyldes!
 
Vi håber på et talstærkt fremmøde!
 
Klubben vil i år gerne give et tilskud til medlemmer - se mere om pris og tilmelding her....

23.07.16 Familiedag 2016 - AFLYST

Grundet for lidt tilslutning til familiedagen den 6. august, aflyses den. Der vil istedet være den sædvanlige Bakketur, hvor vi håber at se mange af jer ;o)

Mere info om Bakketuren finder du her...

25.06.16 Familiedag 2016

Dansk Bullmastiff Klub inviterer bullmastiffentusiaster til Familiedag 2016

Familiedag 2016

Læs mere …

08.05.16 Fællesspisning i Vildbjerg

Hotdogs anno 2015Traditionen tro, har Dansk Bullmastiff Klub i forbindelse med dobbeltudstillingen i Vildbjerg den 4. og 5. juni 2016, arrangeret fællesspisning lørdag aften, efterfulgt af den altid festlige auktion. Endvidere vil der som tidligere også være mulighed for at bestille lækker frokost både lørdag og søndag, men det er vigtigt at du/I bestiller maden i forvejen!

Læs mere …

Joomla! fejlsøgningskonsol

Session

Profilinformation

Hukommelsesforbrug

Database forespørgsler