Aktiv med din Bullmastiff

En tur med din bullmastiff i naturen eller nye omgivelser er sundt for både hund og ejer. Bullmastiffer elsker at få forskellige indtryk, og bare en tur ud i naturen vil stimulere denne lyst da den er fuld af dufte og lyde, som kan sætte hundens - og for den sags skyld også dine - sanser i gang.

Bullmastiffen er en social hund og størstedelen af landets bullmastiffer elsker de soiale ararngementer lige så meget som vi ejere gør, hvad enten det er på udstillingspladsen, til mentalbeskrivelse, lydighedstræning eller bare en hyggelig gåtur med "hundevennerne".

Dansk Bullmastiff Klub vil naturligvis gerne give vores medlemmer rig mulighed for at være social, uanset om arrangementet har et konkurrence perspektiv eller ej. Derfor tager klubbens forskellige udvalg også initiativer til en masse sociale aktiviteter, og flere af dem har udover det social aspekt, også fokus på racens fremtid i forhold til avl og opdræt. F.eks. udstillingssporten, hvor der er fokus på racens eksteriør, altså  om hunden lever op til racens standard og Mentalbeskrivelse hvor der er fokus på om hunden mentalt lever op til den ønskeprofil der er for, hvordan vi ønsker racen bør "opføre sig".

Har du forslag til aktiviteter som klubben kan arrangere f.eks. gåture, foredrag, temadage... eller noget helt andet, kan du kontakte klubbens aktivitetsudvalg.

Joomla! fejlsøgningskonsol

Session

Profilinformation

Hukommelsesforbrug

Database forespørgsler